O fous líp : i nejhorší den vašeho života může vést k něčemu úžasnému - Zhřívalová, Petra, 1972- (XYZ, 2016)
Román pro ženy, jehož hrdinka ve středním věku hledá novou základnu pro život. Středobodem Jitčina života je její manžel a děti. Když ji manžel opustí, zjišťuje, že si nejspíš nesežene práci, protože nemá žádnou pořádnou praxi. Nezbývá jí než přijmout místo v Paláci jógy, ačkoli tamní zaměstnanci na ni působí podivínsky. Než se Jitka rozkouká, její život se otočí o 180 stupňů. Věci, které považuje téměř za zázrak, se však začnou dít teprve tehdy, když pochopí, že klíčem k jejich uskutečnění je láska k sobě samé.