O díře z trychtýře - Stančík, Petr, 1968- (Argo, 2016)
Kde nic, tu nic ..., ale přece. Díra z trychtýře se provrtává skrz knihu a vypráví příběh svého života. Dozvíte se jaké je to být dírou, kterou protéká a probublává v kuchyni kde co. Jaké to je, zjistit, že nejste jediná. A o tom, jaké to je, opustit jistotu trychtýře a vydat se do světa za šuplíkem. Napínavý příběh osamělé díry, která v gastrokosmu jedné kuchyně hledá planetu, na které žijí její kamarádky.