Začínáme s plavanou : lovíme nedravé ryby ; zkušenosti a názory z rybářského života - Zoubek, Michal (Rybářství, 2004)
Autor na základě vlastních zkušeností předkládá návody na lov ryb "na plavanou". Zabývá se především vybavením pro tento sport nebo koníčka - správný výběr háčků, vlasců, prutů, splávků a navijáků. Nechybí ani recepty na krmné návnady. Stručný rybářský návod pro začínající sportovní rybáře.