Pohrátky, aneb, Cesta pavoučka Vincka - Krátká, Pavla Soletka (Elmavia, 2015)
Pohádky + Hrátky = Pohrátky. Krátká pohádková vyprávění doplněná o různé typy aktivit (jazykové, kreativní, pohybové, apod.). Určeno pro společnou práci rodičů a dětí.