Co očekávat, když máte diabetes : 170 tipů, jak zvládnout život s diabetem : upraveno a aktualizováno pro Českou republiku - Buse, John B.; Chocová, Blanka (Knihy Omega, 2016)
Odpoví vám na všechny otázky spojené s diabetem. Informace v této knize jsou určené především lidem s diabetem 2. typu, a to především proto, že 90 až 95 procent pacientů má právě tento typ cukrovky. Typ 1 je vzácnější, ale většina z léčebných postupů a tipů na kvalitní život je vhodný i pro tyto pacienty. Kniha je sestavená z otázek o odpovědí, seřazených podle témat. Nakladatelská anotace. Kráceno.