Zázračný úklid : pořádek jednou provždy - Kondō, Marie (Knižní klub, 2015)
Japonská odbornice na uklízení se do svého oboru zamilovala již v dětství. Její práce se stala pro ni koníčkem a životním stylem, který vypracovala do naprosté dokonalosti. Ve své knize stručně a jasně radí čtenářům, jak si udělat dokonalý pořádek doma i ve svém životě. Protože pokud se budeme pohybovat v uklizeném, vzdušném a příjemném prostředí, odpovídajícím našim představám, dokážeme se zbavovat nepotřebných věcí, získáme i větší sebejistotu a budeme schopni lépe žít podle svých představ.