Temná věž. - King, Stephen, 1947- (Beta, 2009)
Nové putování pistolníka Rolanda a jeho přátel za Temnou věží je zavede do klidné oblasti v údolí Cally na pomezí Středosvěta. Jednou za generaci jsou zdejší zemědělci napadeni vlky z Hromové tišiny a každý odpor by znamenal katastrofu. Tentokrát se obyvatelstvo Cally rozhodne vzdorovat a s pomocí pistolníků přemoci všechny zlé síly.