La Buchta : cesta z jednoho těsta - Frýdlová, Petra (Smart Press, s.r.o., 2016)
Moderní designová kuchařská kniha obsahuje rozsáhlou encyklopedickou část, a více než 80 receptů. Publikace s podtitulem Cesta z jednoho těsta ukáže všem, že pouze jediné těsto, které umíchá i malé dítě, může za pomoci pár obměn a triků posloužit jako základ pro nespočet senzačních dezertů. Svůj nápad s hravostí sobě vlastní autorská trojice s uměleckým názvem La Buchta shrnula pod stejnojmenný název knihy. V rozsáhlé encyklopedické části popisuje Jitka Rákosníková podstatu a kvalitu základních surovin, které doplňuje o nevšední rady k pečení. V knize naleznete více než 80 receptů, včetně několika variací krémů, polev a náplní. Kapitoly Dorty, koláče a buchty, malé dezerty a bábovky doplňuje nečekaná kapitola La Buchta naslano, kde autoři přidávají několik slaných variací. Kuchařské knize byla inspirací doba počátku 20. století, kde důraz na základní potravinu byl především v kvalitě. Autoři se také nechali inspirovat grafickou strohostí publikací tehdejší doby.