Hvězdy, které nezhasnou, aneb, Jak jsem je poznal - Tunys, Ladislav, 1925- (XYZ, 2012)
Vzpomínky novináře Ladislav Tunyse na slavné osobnosti českého i slovenského filmu a divadla, s nimiž se setkával nejen v rovině profesní, ale i osobní a přátelské.