Sladké dárky - Šmalcová, Anna, 1955- (Grada, 2015)
Publikace nás seznámí s desítkami postupů, jak pomocí cukrové polevy, potahovacích hmot, cukru, cukrové krajky, barev, různých nástrojů, formiček, 3D efektů apod. lze z klasického cukroví nebo perníčků vytvořit originální dílka. Názorné fotopostupy nás přesvědčí o tom, že i složitě vypadající techniky lze velmi snadno zvládnout. Kniha obsahuje více než 80 fotografií, na kterých najdeme množství inspirací, jak sladké dobroty proměnit v okouzlující dárky k různým příležitostem.