Vyšíváme květiny : téměř 50 okouzlujících vzorů a navíc 20 návrhů na jejich skvělé uplatnění - Sugashima, Yuki (Slovart, 2016)
Potěšte se překrásnými aranžmá vyšitých motivů - od fialek, slunečnic, aster a tulipánů po čmeláčky, berušky a vážky - vytvořených běžnou, plastickou i korálkovou výšivkou. Začátečnicím kniha nabízí rychlokurz vyšívacích technik, zkušenější ocení rozmanitost pečlivě rozkreslených vzorů. Dvacítku návrhů doprovázejí podrobné pracovní postupy a šablony ve skutečné velikosti. Najdete mezi nimi například brož, peněženku, potah na polštář, klíčenku a další předměty, které uplatníte jako dárky, nebo si je ponecháte pro vlastní potěšení. S knihou přinášející téměř nekonečné možnosti variací vydržíte u vyšívání po celý rok. Tato nádherná kniha je plná jemných, elegantních a dekorativních vyšívacích vzorů, které doprovází kolekce dvaceti návrhů, jak je můžete využít a kombinovat.