Vraždy na pokračování - Brown, Rita Mae, 1944- (Detektivka (Motto), 2016)
Poštmistrová Harry s kočkou a psem se opět snaží objasnit zločin v městečku Crozet. Do města se přistěhoval nezadaný krasavec Blair, bohužel vzápětí se objevila i rozsekaná mrtvola a cizinec se stává podezřelým. Zvídavá Harry s kočkou Paní Murphyovou a fenkou Tuckerovou jsou rázem v pohotovosti a s nimi většina lidí i zvířátek v Crozetu. Vše vyvrcholí dramatickým střetnutím s vrahem. Vtipná detektivka se stopami tlapek v ději, další z autorčiny úspěšné řady.