Okno do budoucnosti : tajemné věštírny, důkazy jasnovidectví, mytická i novodobá proroctví - Novák, Jan A., 1951- (Knihy záhad, 2012)
Lidé vždy toužili vědět, co je čeká, a hledali způsoby, jak to zjistit. Autor popisuje různé druhy věštění, astrologii i komunikaci s mrtvými. Zavede nás do delfské věštírny, seznámí nás s rituály keltských druidů, proroctvím Sibyly, předloží také věštby, které se s neuvěřitelnou přesností splnily. Nakladatelská anotace.