Když Hitler bral kokain a Stalin vyloupil banku - Milton, Giles, 1966- (Jota, 2016)
Práce z pera historika přináší nové informace ze života Hitlera a Stalina (např. Hitlerova drogová závislost, Stalinovo vyloupení banky z počátku 20. století a rovněž okolnosti jeho smrti), popisuje různé události druhé světové války (útěk dvou vězňů z koncentračního tábora v Osvětimi, dlouhý boj japonského vojáka na tichomořském ostrově), líčí tragické konce diktátorů (poprava manželů Ceauşescuových) a nevyhýbá se ani dalším zajímavostem (např. krádež Mony Lisy, využití zvířat během válečných konfliktů nebo jak hojná konzumace whisky zachránila život kuchaři z Titaniku).