Netiketa : dobré mravy na internetu - Staniszewska, Zofia, 1968- (Junior, 2016)
Jak kultivovaně blogovat, psát příspěvky na sociálních sítích, jak používat smartphony a tablety, jaká jsou rizika kyberšikany i způsoby, jak ji řešit, aby se internet stal bezpečnějším místem - to vše se dozvědí děti v průběhu vyprávění o Frantovi, který má rád zmrzlinu, svého psa a má počítač i mobilní telefon připojený na internet. V závěru knihy je připojen test pro internetové dámy a džentlmeny a 10 rad rodičům k bezpečnému užívání internetu.