Ve službách spravedlnosti - Leckie, Ann, 1966- (Plus, 2016)
Úvodní díl strhující dobrodružné sci-fi trilogie Rádčské impérium. Originální space opera americké autorky vzbudila ve světě fantastiky pozornost a získala několik žánrových ocenění.