Jsem těhotná, NE nemocná! : rady, které vám jinde neprozradí - Petříčková, Renata, 1978- (IFP Publishing, 2016)
Tato kniha provede čtenářky radostným očekáváním potomka od početí po šestinedělí. Postupně se dozví, co jíst a kolik, jak mít při narůstajícím objemu v pase radost z pohybu a zda jim sport neuškodí. Cenná jsou i doporučení, jak poznat, že už „to přichází“, co si vzít do porodnice a jak zvládat šestinedělí. Netradiční průvodce těhotenstvím ve stylu Betty MacDonaldové (Vejce a já).