Nejkrásnější výlety autem : rodinné toulky - David, Petr, 1974- (Rodinné toulky, 2014)
Průvodce přináší tipy na rodinné výlety po území celé ČR. U každé trasy najdeme kilometráž, malou mapku a rovněž odkazy na zajímavá místa (města, kostely, hrady, zámky, přírodní krásy atd.).