Rudý kruh : můj život mezi odstřelovači SEAL - Webb, Brandon, 1974- (CPress, 2016)
Specialista tajných vojenských operací Brandon Webb prostřednictvím autentického vyprávění zavede čtenáře do specifického světa jedné z nejelitnějších jednotek sniperů. Účasti na nejnáročnějších vojenských misích předchází velmi tvrdá výcviková příprava v námořních jednotkách a po absolvování všech zatěžkávacích zkoušek pak přichází skutečné vojenské mise. Účastnit se reálných vojenských operací s talibánskými oddíly, či nepřáteli z al-Káidy je pak nesmírně náročná zkouška nervů a profesionality. Brandon Webb své zkušenosti zužitkoval i jako špičkový vedoucí elitního odstřelovačského kurzu SEAL, kde se zasloužil o vznik nového úspěšného výcvikového programu.