Krušné hory - východ a České středohoří cykloturistická mapa 1:100 000 (Edice Klubu českých turistů (Trasa), 2010)
Součástí turistické mapy je přílohový sešit, který obsahuje výškové profily cyklotras s označenými důležitými orientačními místy a stručný popis míst ležících na trasách a v jejich blízkosti